17/6/09

14/06/2009 TRIATHLON TRAIL LES MEDES - MONTGRÍ - O com amortitzar els 40€ de la inscripció!


Per primera vegada ens presentavem dos boletaires a un triatló, d'una banda el Germà, centrat en les duatlons i un maquinilla en distàncies curtes, i per altre banda un menda, més tirat a les llargues distàncies.


La prova es presentava durilla, sobretot pel recorregut a peu i per la calor. La organització, ja des del començament, o millor, des del dia anterior, no semblava estar a l'altura... Nomes recordarvos que enlloc de ser un triatló normal amb les seves transicions, en aquest cas, es donava la sortida a cadascuna de les tres proves de forma independent, de manera que es podia participar a una, dues o les tres proves. I encara millor, el box era el cotxe!






Natació: Ens van portar amb la barqueta dels submarinistes fins a les Illes Medes i allà ens van deixar anar per a mirar de tornar. Curiós això de veure l'aigua clara i fins i tot peixos (després de nedar a les aigues del llac de la Casa de Campo). Dels 169 participans, el Germà va entrar el 51 (27min13) i jo el 38 en 26min27, lo cual fa suposar que enlloc dels 1720m que ens deien, en realitat la distancia era menys.





Vam tenir mes de mitja hora per prepararnos per la bici, i com a bons bolets, vam decidir sortir a primera fila i al mig! El Germà estrenava la seva nova Scoott Scale 10, amb pintura de kevlar antifang! La cursa de bici, de 30 km no va tenir massa història: els primers 2km neutralitzats, fins arribar a un rampot on van començar els pals. Ens passen uns 30 o 40 i els bolets seguim junts, anar fent. acabem la primera pujada i ve un tram planet, molt ràpid, d'anar a roda, cansarte molt i no recuperar gaire posicions. Segona pujada i el Germá i jo, seguim junts i anar avançant posicions, pim pam, anar recuperant. Més pla i intentem enganxar el grup que portem davant, anem seguint fins que arribem a un camí impracticable, pla o baixada pero que s'ha de fer a peu, i més a peu i anem a petar a unes escales! baixem a peu i arribem a l'Estartit...pel costat oposat d'on haviem d'arribar! Total, que amb el grup anem tirant fins a meta, on cal desmuntar de la bici a la última curva i entrar a peu...entrem corrent a l'sprint, jo primer i el Germà tercer! pero clar, ens hem equivocat i hem retallat una part de circuit (al final descobrim que una part del circuit de bici i de cursa a peu es comú i que ens hem liat quan se separen, de manera que hem tirat pel circuit de a pié). Tot plegat no ens desqualifiquen, pero ens posen 10 minuts de penalització, que no sabem si es molt o poc. Finalment, hem quedat el Germà el 13 (1h15min20) i jo el 10 (1h15min17).











Tot i el dia mig tapadot, ara comença a fer més calor, i estem parats ben bé 45 minuts. Fa una mandra considerable posar-se a correr. Sortim i ja ben al començament, un rampot descomunal que acaba en escales (les que erroniament hem baixat amb la bici) i seguim per uns camins estrets i dolentissims, amb molta pedra solta, pedra afilada que es clava a les soles. Puja i puja i puja, moltes estones a peu perque no es pot correr, amb uns paisatges molt guapos que no podem mirar perquè hem de mirar on posem els peus...puja pel dret, baixa a lo bestia, caleta i tornem-hi...i altre cop, anem junts i recuperant posicions. la suada es considerable, i el primer avituallament no el trobem fins als 50 minuts de correr. Seguim fent, junts, puja que puja, i a troços amb trams mes rodadors on em costa seguir al Germà i les seves cames llargues...La traca final es la pujada a les antenes de l'estartit (pels qui ho coneixeu, es el penyasegat que hi ha sobre l'Estartit), baixada a lo bestia, on em clavo un roc a la espinilla, em trenco la ungla del dit gros del peu i estic molt a punt de volar...fins que sortim ja a carrer asfaltat, a uns 2km de meta i el Germà m'ha agafat uns 20 o 30 metres d'avantatge. Tirem i tirem fins que arribem al pla on consegueixo atrapar-lo a un bon ritme i fins i tot el despenjo una mica just abans d'entrar a meta, on entrem el 24 i el 25 en 1h31min37 i 1h31min45.





















































Tot plegat, acabem rebentats pero molt contents. El Germà queda molt satisfet dels 14 Powerbars que s'endú de record (que he pagat 40e d'inscripció, eh!!) més els iogurts i no se què més!

I moltes gràcies a la Gemma per fer de coordinadora logistica, ama de llaves, animadora i fotògrafa

Resultat final:
Ricard: 9è de la general amb 3h13min21
Germà: 10è de la general amb 3h14min18

Conclusió: Necessitem un altre tri-boletaire (home o dona) per completar un equip de tres, que segur que hauriem fet podi!!!


4 comentaris:

Germà ha dit...

Que cabron Ricard, la foto amb cara de peix que has triat per iniciar la crònica!!!

Bé esperem que algun BBC s'animi properament a participar en algun triatlo...la verita és que fariem bons resultats... a més a més de molta patxoca...

gemma ha dit...

Germà, però si la foto va ser el millor de la triatló!!! bé,la foto i la classificació.

Jo us animo a continuar fent triatlons si són a la platgeta de la costa brava i jo puc anar prenent el sol entre foto i foto...

Albert ha dit...

Jo m'animaria però encara m'han de treure la burbujita. Aviam si un dia d'aquests...

Anònim ha dit...

Riki ets una màquina.
Em preparo pel Cabrerès i vinc a Calella. Je je je
La veritat és que estic molt fluix.

Una salutació d'un osonenc que segueix el blog, ànims a tots i felicitats pel grup que feu boletaires.