11/6/09

Col.lecció tardor-hivern-primavera-estiu 2009-2010

Molt bé. Com que molts de vosaltres heu expressat queixes respecte a la foscor genèrica de la indumentària boletil he fet quatre esboços amb quatre propostes del que podrien ser els nous colors de la propera temporada. A mi els que més em molen són el blanc, el gris, i el marró bicolor. Si algú té alguna proposta coloril que ho digui i potser li faré cas...



5 comentaris:

Germà ha dit...

Ole, ole...a mi la veritat és que m'agraden tots...pero posats a escollir potser em quedaria amb el primer maillots de convinació de marrons...a veure que hi diu la gent!!!

Jordina ha dit...

jo voto pel groc. Pq fa primavera i estiu. El taronja i el marró fan tardor. El gris és molt maco però fa hivern. I el blanc està molt bé però estareu massa serios (sempre amb els mateixos tons). El lila també és massa apagat. I el rosa sí que fa primavera, però el meu color preferit és el groc.

(germà, el primer és taronja no marró. Ja veig que no domineu gaire les games de colors de temporada)!

ricard ha dit...

jo voto el primer, segons la jordina deu ser taronja-groic-salmó semicuit-ocre-claromarronós o potser color fanta, i el blanc, o fins i tot, una barreja del blanc amb les mànigues taronjes.

en fin, que fàcils que som, no?

Raimonlesstiracanasta ha dit...

Jo sense atrevir-me a qualificar, voto per la primera!

gemma ha dit...

A mi m'agrada la primera opció...sobretot perquè els colors són prou vistosos com per veure-us venir i no confondre-us amb ningú altre a l'hora de fer fotos!!!